Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardift FC ira_gaga
Normal Tactiek T-test
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
bin Hashimi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sivaram. bin Hashimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hashimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Mahamadi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin Ashaari is nu in balbezit. bin Ashaari geeft een hoge lob. bin Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir is nu in balbezit. Zahid Amir haalt uit met een fantastische trap. bin Yunus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Imran rent richting de bal. bin Mohd Idrusa rent richting de bal. Imran verovert de bal door een tackle van achteren. Zahid Amir rent richting de bal. Zahid Amir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardift FC 46%, ira_gaga 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardift FC - ira_gaga 0:0

56e minuut.
Melipange rent richting de bal. Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Lawadin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Idrusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Idrusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Mahamadi met de inworp. Yusuf is nu in balbezit. bin Lawadin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Lawadin krijgt een gele kaart. Yusuf raakt geblesseerd tijdens het duel. Yusuf neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mahamadi zal de hoekschop nemen. bin Mohd Idrusa rent richting de bal. bin Mohd Idrusa passt de bal zonder na te denken. bin Hashimi is nu in balbezit. bin Hashimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
bin Che Abdullah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yusuf de bal. Melipange met een sublieme pass. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardift FC 38%, ira_gaga 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardift FC - ira_gaga 0:0