Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardift FC The Joul Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
bin Mohd Idrusa onderschept slim de pass. bin Mohd Idrusa met een sublieme pass. bin Masrom is nu in balbezit. bin Masrom draait met de bal, schiet en ... Gunalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardift FC - The Joul Club 1:0

11e minuut.
bin Masrom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom haalt uit met een fantastische trap. bin Puteh probeert de bal aan de voet te houden. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
bin Masrom is nu in balbezit. bin Masrom draait met de bal, schiet en ... bin Md Johadi heeft problemen om de bal te vangen. bin Masrom rent richting de bal. bin Masrom draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cardift FC - The Joul Club 2:0

34e minuut.
Ahmad is nu in balbezit. Ahmad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Mohd Idrusa de bal onder controle te krijgen. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardift FC - The Joul Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardift FC 52%, The Joul Club 48%.
Cardift FC - The Joul Club 2:1

49e minuut.
bin Saidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hassani met de inworp. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh draait met de bal, schiet en ... bin Yunus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Baba rent richting de bal. Osman onderschept slim de pass. Osman probeert naar een medespeler te passen. bin Masrom is nu in balbezit. bin Masrom haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
bin Mahamadi onderschept slim de pass. bin Mahamadi met een sublieme pass. bin Masrom is nu in balbezit. bin Masrom schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
bin Hashimi is nu in balbezit. bin Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Idrusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hashimi rent richting de bal. bin Hashimi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
bin Tuan Shaari geeft een hoge lob. Inworp. Mazlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Abdul Aziz passt de bal zonder na te denken. bin Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh rent richting de bal. bin Mat Salleh schiet op doel. bin Yunus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardift FC - The Joul Club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardift FC 33%, The Joul Club 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardift FC - The Joul Club 2:2