Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pipit FC ira_gaga
Normal Tactiek T-test
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
bin Che Abdullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imran is nu in balbezit. bin Abdul Rashid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Abdul Rashid krijgt een gele kaart. Imran raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Lawadin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mohd Noor heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Karim kopt de bal weg. bin Che Abdullah probeert de bal aan de voet te houden. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan schiet op doel. Rahaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipit FC - ira_gaga 1:0

32e minuut.
bin Angking bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir onderschept slim de pass. bin Abdul Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir verovert de bal door een tackle van achteren. Zahid Amir schiet op doel. Raja Hassan bokst de bal weg.

41e minuut.
bin Tumin rent richting de bal. bin Tumin geeft de bal voor. bin Abdul Rashid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahid Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pipit FC - ira_gaga 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipit FC 56%, ira_gaga 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pipit FC - ira_gaga 1:1

47e minuut.
Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obolewicz probeert naar een medespeler te passen. Zaidi Zaing is nu in balbezit. Zaidi Zaing geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mazlan met een sublieme pass. Zaidi Zaing is nu in balbezit. Zaidi Zaing speelt de bal door. bin Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaludin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sivaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melipange rent richting de bal. Melipange probeert naar een medespeler te passen. Wahid heeft problemen om de bal te vangen. Wahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaludin passt de bal in één keer door. Mazlan rent richting de bal. Mazlan draait met de bal, schiet en ... Karim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipit FC - ira_gaga 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipit FC 55%, ira_gaga 45%.
Pipit FC - ira_gaga 2:1