Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ira_gaga MakCik Bedah
T-test Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Petri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petri passt de bal met de wreef. Sivaram probeert naar een medespeler te passen. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Che Abdullah geeft een hoge lob. Syamsuri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin begaat een overtreding. Syamsuri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Syamsuri komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wahid is nu in balbezit. Wahid geeft een lange en hoge pass. Zahid Amir rent richting de bal. Zahid Amir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ira_gaga - MakCik Bedah 1:0

11e minuut.
bin Dzulkarnain geeft de bal voor. Zahid Amir kopt de bal weg. bin Shahrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir onderschept slim de pass. Zahid Amir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Dzulkarnain geeft een lange en hoge pass. Petri speelt de bal door. Melipange speelt de bal door. Zahid Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
bin Dzulkarnain geeft de bal voor. bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Lawadin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Lawadin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
bin Sulog rent richting de bal. Zahid Amir onderschept slim de pass. Met opzet legt Yusof zijn tegenspeler op de grond. Yusof krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Sivaram met een snelle inworp. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran is nu in balbezit. Imran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
bin Che Abdullah geeft een hoge lob. Inworp. Berdych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petri rent richting de bal. Petri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Berdych met de inworp. Melipange rent richting de bal. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Petri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 59%, MakCik Bedah 41%.
ira_gaga - MakCik Bedah 1:0

47e minuut.
bin Sulog geeft een lange en hoge pass. Zahid Amir probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood onderschept slim de pass. Mahmood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ira_gaga - MakCik Bedah 1:1

50e minuut.
Sivaram geeft de bal voor. bin Dzulkarnain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain geeft de bal voor. Petri is nu in balbezit. Petri haalt uit met een fantastische trap. Rahaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Imran kopt de bal weg. bin Sulog bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulog passt de bal met de wreef. Daar is Zahid Amir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahid Amir passt de bal zonder na te denken. Sabtu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Obolewicz geeft een lange en hoge pass. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Dzulkarnain krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yusof is nu in balbezit. Yusof geeft een lange en hoge pass. Mahmood rent richting de bal. bin Lawadin onderschept slim de pass. bin Lawadin met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Yusof kopt de bal weg. bin Ghazali is nu in balbezit. bin Tumin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Tumin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Klungelig pakt bin Ghazali de bal. bin Ghazali passt de bal met de wreef. bin Che Abdullah rent richting de bal. Petri onderschept slim de pass. Petri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 43%, MakCik Bedah 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ira_gaga - MakCik Bedah 1:1