Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afif United argatina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Hamid onderschept slim de pass. bin Abd Hamid met een sublieme pass. bin Othman rent richting de bal. bin Othman draait met de bal, schiet en ... bin Md Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afif United - argatina 1:0

8e minuut.
bin Omar geeft een lange en hoge pass. Hussin met een sublieme pass. Azrul heeft problemen om de bal te vangen. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
bin Omar rent richting de bal. bin Omar probeert naar een medespeler te passen. Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman onderschept slim de pass. bin Othman schiet op doel. bin Md Jan bokst de bal weg.

14e minuut.
Sari probeert de bal met de borst te controleren. Zainal Abidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kassim heeft problemen om de bal te vangen. bin Othman is nu in balbezit. Imran rent richting de bal. bin Othman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Othman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
bin Japperi is nu in balbezit. bin Abd Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperi verovert de bal door een tackle van achteren. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
bin Omar rent richting de bal. bin Omar probeert naar een medespeler te passen. Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman rent richting de bal. bin Othman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
bin Abd Rani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Omar is nu in balbezit. bin Omar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Othman de bal. bin Othman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
bin Abd Rashid onderschept slim de pass. bin Abd Rashid passt de bal met de wreef. bin Omar is nu in balbezit. bin Othman rent richting de bal. bin Othman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Afif United - argatina 2:0

42e minuut.
Azrul is nu in balbezit. bin Othman is nu in balbezit. Azrul begaat een overtreding. Azrul krijgt een gele kaart.

44e minuut.
bin Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamil geeft een lange en hoge pass. bin Mat Noor kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Othman de bal. bin Othman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afif United 32%, argatina 68%.
Afif United - argatina 2:0

63e minuut.
bin Jusoh speelt de bal door. bin Mat Noor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mat Aris. Mat Aris krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperi rent richting de bal. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari haalt uit met een fantastische trap. bin Darus probeert de bal aan de voet te houden. bin Zain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
bin Abd Rashid geeft een lange en hoge pass. bin Jamil speelt de bal door. Daar is Imran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Zainal Abidin rent richting de bal. Zainal Abidin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rashid rent richting de bal. bin Abd Rashid geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
bin Jusoh geeft de bal voor. bin Mat Noor is nu in balbezit. Mat Aris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mat Noor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Mat Noor kan niet meer verder spelen. bin Kadir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afif United 59%, argatina 41%.
Afif United - argatina 2:0