Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ira_gaga argatina
T-test Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Japperi met een sublieme pass. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kassim is nu in balbezit. bin Tumin onderschept slim de pass. bin Tumin speelt de bal door. Zahid Amir is nu in balbezit. Zahid Amir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ira_gaga - argatina 1:0

20e minuut.
Obolewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Obolewicz met een sublieme pass. Raja Hassan rent richting de bal. bin Japperi is nu in balbezit. bin Japperi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Imran geeft de bal voor. Raja Hassan rent richting de bal. bin Tumin begaat een overtreding. Raja Hassan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Azrul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obolewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari verovert de bal door een tackle van achteren. Sari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ira_gaga - argatina 1:1

26e minuut.
bin Japperi onderschept slim de pass. bin Japperi passt de bal met de wreef. Sari is nu in balbezit. Sari draait met de bal, schiet en ... Karim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sivaram geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert bin Abd Hamid de bal onder controle te krijgen. Azrul rent richting de bal. Imran verovert de bal door een tackle van achteren. Imran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ira_gaga - argatina 2:1

43e minuut.
bin Abd Hamid geeft een hoge lob. Inworp. bin Tumin met een snelle inworp. Wahid probeert de bal met de borst te controleren. Wahid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 44%, argatina 56%.
ira_gaga - argatina 2:1

46e minuut.
Sari passt de bal zonder na te denken. Azrul heeft problemen om de bal te vangen. Azrul speelt de bal door. Sari heeft problemen om de bal te vangen. Sari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
bin Lawadin passt de bal met de wreef. bin Tumin is nu in balbezit. Met opzet legt Kassim zijn tegenspeler op de grond. Kassim krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Raja Hassan is nu in balbezit. Raja Hassan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Che Abdullah de bal onder controle te krijgen. Sari is nu in balbezit. Sari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul speelt de bal door. Raja Hassan speelt de bal door. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 36%, argatina 64%.
ira_gaga - argatina 2:1