Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Joul Club argatina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Raja Hassan met de inworp. bin Abd Hamid rent richting de bal. bin Abd Hamid passt de bal in één keer door. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
bin Md Jan trapt de bal weg van het doel. bin Japperi kopt de bal weg. Yahaya heeft problemen om de bal te vangen. Sari rent richting de bal. Sari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sari is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raja Hassan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Joul Club - argatina 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt bin Ithnin de bal. Hussin rent richting de bal. bin Ithnin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ithnin haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Joul Club - argatina 1:1

18e minuut.
Kassim onderschept slim de pass. Kassim geeft de bal voor. bin Puteh controleert de bal met de borst. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul geeft de bal voor. bin Maon rent richting de bal. bin Maon geeft de bal voor. Sari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Azrul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mokhtar komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gunalan met een harde bal richting middenveld. bin Ithnin kopt de bal weg. Hussin probeert de bal aan de voet te houden. bin Mat Salleh rent richting de bal. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Joul Club - argatina 2:1

38e minuut.
bin Abd Hamid speelt de bal door. bin Japperi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperi probeert naar een medespeler te passen. Sari rent richting de bal. Sari draait met de bal, schiet en ... Gunalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Joul Club 58%, argatina 42%.
The Joul Club - argatina 2:1

53e minuut.
Klungelig pakt Abdul Aziz de bal. Ahmad speelt de bal door. bin Ithnin is nu in balbezit. bin Ithnin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Imran de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Joul Club - argatina 3:1

78e minuut.
Daar is Abdul Aziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul Aziz geeft een hoge lob. bin Mat Salleh kopt de bal weg. bin Ithnin is nu in balbezit. bin Ithnin haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Joul Club 47%, argatina 53%.
The Joul Club - argatina 3:1