Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ira_gaga irza fc
T-test Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Imran rent richting de bal. Shahril verovert de bal door een tackle van achteren. Shahril passt de bal met de wreef. Wahid is nu in balbezit. Wahid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sivaram neemt de hoekschop. bin Ejun heeft problemen om de bal te vangen. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ira_gaga - irza fc 1:0

17e minuut.
Shahril bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran probeert naar een medespeler te passen. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zahid Amir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ira_gaga - irza fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 22%, irza fc 78%.
ira_gaga - irza fc 2:0

46e minuut.
Imran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Ashaari komt het veld opgelopen.

49e minuut.
bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ashaari passt de bal met de wreef. bin Ejun rent richting de bal. Zahid Amir onderschept slim de pass. Zahid Amir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
bin Arsat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Tumin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
bin Md Noh met een snelle inworp. bin Mat Arif is nu in balbezit. bin Mat Arif geeft de bal voor. bin Kiman is nu in balbezit. bin Kiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ira_gaga 40%, irza fc 60%.
ira_gaga - irza fc 2:0