Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anonymous Army saiful
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
bin Paiman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Azizan is nu in balbezit. bin Paiman rent richting de bal. bin Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous Army - saiful 0:1

24e minuut.
Daar is Sanbagamaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Paiman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sanbagamaran ... Strafschop! Sanbagamaran krijgt een gele kaart. bin Paiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Paiman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous Army - saiful 0:2

31e minuut.
bin Lamin geeft een hoge lob. Inworp. Kassim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizan draait met de bal, schiet en ... bin Kadir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baharuddin geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Wahabi met de inworp. bin Amiruddin is nu in balbezit. bin Amiruddin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous Army 52%, saiful 48%.
Anonymous Army - saiful 0:2

55e minuut.
Baharuddin passt de bal zonder na te denken. bin Jaafar met een sublieme pass. Shukor rent richting de bal. bin Amiruddin rent richting de bal. bin Amiruddin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
bin Jaafar kan de bal niet met de borst controleren. bin Azizan is nu in balbezit. bin Azizan speelt de bal door. Klungelig pakt bin Amiruddin de bal. bin Amiruddin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Lamin rent richting de bal. bin Lamin passt de bal met de wreef. bin Jaafar heeft problemen om de bal te vangen. bin Paiman rent richting de bal. bin Paiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous Army 34%, saiful 66%.
Anonymous Army - saiful 0:2