Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perak FC Malaysia II FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
bin Mahayuddin is nu in balbezit. bin Mahayuddin geeft de bal voor. Shahril probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jamaluddin geeft de bal voor. bin Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayuddin probeert naar een medespeler te passen. bin Tuan Yahya is nu in balbezit. bin Tuan Yahya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sanbagamaran speelt de bal door. Daar is bin Mat Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Lawadin is nu in balbezit. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ... bin Aziz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. bin Aziz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Zain kopt de bal weg. bin Abd Razak rent richting de bal. bin Mohd Dom maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Mohd Dom naar de kleedkamers voor een vroege douche. bin Abd Razak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. bin Abd Razak kan niet meer verder spelen. Sakup komt het veld opgelopen.

28e minuut.
bin Lawadin geeft de bal voor. Sanbagamaran probeert de bal aan de voet te houden. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perak FC - Malaysia II FC 1:0

31e minuut.
Sakup probeert naar een medespeler te passen. bin Isa speelt de bal door. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh draait met de bal, schiet en ... Ariffin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sakup geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ariffin kopt de bal weg. bin Aziz bokst de bal weg.

36e minuut.
bin Tuan Yahya heeft problemen om de bal te vangen. bin Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Yahya rent richting de bal. bin Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zain draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. bin Mahayuddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Yahya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perak FC - Malaysia II FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perak FC 41%, Malaysia II FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perak FC - Malaysia II FC 1:1

75e minuut.
Sakup rent richting de bal. bin Yusoff is nu in balbezit. Sakup begaat een overtreding. Sakup krijgt een gele kaart.

83e minuut.
bin Tuan Yahya is nu in balbezit. Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed met een sublieme pass. Sakup is nu in balbezit. Sakup geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perak FC 46%, Malaysia II FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perak FC - Malaysia II FC 1:1