Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muhammadfikkri123@gmail.com Malaysia II FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
bin Anusai met de inworp. bin Jamal Mohd heeft problemen om de bal te vangen. bin Jamal Mohd met een sublieme pass. Malik is nu in balbezit. Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Malik onderschept slim de pass. Malik speelt de bal door. bin Yusoff is nu in balbezit. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusoff verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yusoff passt de bal zonder na te denken. bin Zain rent richting de bal. bin Zain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammadfikkri123@gmail.com - Malaysia II FC 0:1

38e minuut.
bin Jamal Mohd speelt de bal door. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor geeft een lange en hoge pass. Rahaman is nu in balbezit. Rahaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammadfikkri123@gmail.com 41%, Malaysia II FC 59%.
muhammadfikkri123@gmail.com - Malaysia II FC 0:1

49e minuut.
Malik probeert naar een medespeler te passen. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata met een sublieme pass. bin Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
bin Jamal Mohd passt de bal zonder na te denken. Arshad heeft problemen om de bal te vangen. Malik probeert naar een medespeler te passen. Rahaman rent richting de bal. Rahaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Malik met een sublieme pass. Daar is Rahaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad rent richting de bal. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik geeft een lange en hoge pass. Ariffin heeft problemen om de bal te vangen. Rahaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahaman haalt uit met een fantastische trap. bin Aziz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahaman is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammadfikkri123@gmail.com 36%, Malaysia II FC 64%.
muhammadfikkri123@gmail.com - Malaysia II FC 0:1