Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perak FC muhammadfikkri123@gmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is bin Ali Mat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik geeft een hoge lob. Rahim Hassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahaman rent richting de bal. Rahaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perak FC - muhammadfikkri123@gmail.com 0:1

3e minuut.
Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik speelt de bal door. Shahril bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Noor verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Noor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahaman is nu in balbezit. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahaman onderschept slim de pass. Rahaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Lawadin speelt de bal door. bin Mohd Derus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abas verovert de bal door een tackle van achteren. bin Lawadin rent richting de bal. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ... bin Zahari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perak FC - muhammadfikkri123@gmail.com 1:1

33e minuut.
bin Isa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Sabtu met de inworp. Klungelig pakt Malik de bal. Malik geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perak FC - muhammadfikkri123@gmail.com 1:2

36e minuut.
Inworp. bin Abd Razak met een snelle inworp. bin Isa geeft de bal voor. bin Lawadin is nu in balbezit. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Safee Sali rent richting de bal. Malik rent richting de bal. Safee Sali maakt een afschuwelijke overtreding. Malik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perak FC 49%, muhammadfikkri123@gmail.com 51%.
Perak FC - muhammadfikkri123@gmail.com 1:2

56e minuut.
bin Ali Mat rent richting de bal. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik speelt de bal door. Rahaman rent richting de bal. Rahaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

65e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahaman is nu in balbezit. bin Jaffar is nu in balbezit. Rahaman is nu in balbezit. Rahaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
bin Minsi geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Sabtu met een snelle inworp. Klungelig pakt Malik de bal. Malik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik rent richting de bal. Malik passt de bal in één keer door. bin Lawadin rent richting de bal. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Sabtu met de inworp. bin Isa is nu in balbezit. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perak FC 52%, muhammadfikkri123@gmail.com 48%.
Perak FC - muhammadfikkri123@gmail.com 1:2