Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yassine bukit mendi fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Abu Bakar rent richting de bal. bin Mohd Kassim onderschept slim de pass. bin Mohd Kassim geeft een hoge lob. Yusoff Ishak probeert de bal met de borst te controleren. Yusoff Ishak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
bin Mohd Kassim rent richting de bal. bin Senin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Senin passt de bal in één keer door. Abu Bakar heeft problemen om de bal te vangen. Abu Bakar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gunalan kopt de bal weg. bin Ku Zainol speelt de bal door. bin Abd Rashid heeft problemen om de bal te vangen. Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
bin Senin is nu in balbezit. bin Senin passt de bal in één keer door. bin Abd Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Desa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Desa geeft de bal voor. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
bin Jamaluddin trapt de bal weg. bin Senin kopt de bal weg. Abu Bakar rent richting de bal. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh schiet op doel. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Zaidi Zaing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi passt de bal in één keer door. bin Mohd Kassim rent richting de bal. bin Mohd Kassim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
bin Mohd Kassim met een sublieme pass. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi probeert naar een medespeler te passen. Yusoff Ishak rent richting de bal. Yusoff Ishak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Ku Zainol rent richting de bal. Gunalan verovert de bal door een tackle van achteren. Gunalan met een sublieme pass. Abu Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Bakar schiet op doel. bin Jamaluddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yassine 37%, bukit mendi fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yassine - bukit mendi fc 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Abu Bakar de bal. bin Abd Rashid rent richting de bal. bin Abd Rashid met een sublieme pass. Yusoff Ishak rent richting de bal. Yusoff Ishak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar speelt de bal door. Daar is Zaidi Zaing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusoff Ishak is nu in balbezit. Yusoff Ishak draait met de bal, schiet en ... bin Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yassine - bukit mendi fc 0:1

64e minuut.
bin Senin is nu in balbezit. bin Senin geeft een hoge lob. bin Ahmad Mokshinon is nu in balbezit. bin Masrom onderschept slim de pass. bin Masrom geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
bin Mohd Kassim is nu in balbezit. bin Mohd Kassim speelt de bal door. Yusoff Ishak is nu in balbezit. Yusoff Ishak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
bin Ahmad Mokshinon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sahabudin de bal. Yusoff Ishak is nu in balbezit. bin Mohd Kassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Kassim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Abu Bakar heeft problemen om de bal te vangen. Jasri Salleh met een sublieme pass. bin Abd Rashid rent richting de bal. Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar haalt uit met een fantastische trap. bin Jamaluddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Jamaluddin met een sublieme pass. Yusoff Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusoff Ishak haalt uit met een fantastische trap. bin Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sahabudin geeft een hoge lob. bin Abd Rashid rent richting de bal. Met opzet legt Mohd Desa zijn tegenspeler op de grond. Mohd Desa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yassine 55%, bukit mendi fc 45%.
yassine - bukit mendi fc 0:1