Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADIB.FC Perak FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Salaman verovert de bal door een tackle van achteren. Salaman met een sublieme pass. bin Mustapa geeft een hoge lob. bin Mohd Yusoff is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
bin Saidi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Safee Sali met een snelle inworp. bin Lawadin is nu in balbezit. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Safee Sali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is bin Taufek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh draait met de bal, schiet en ... bin Azmi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Safee Sali met een snelle inworp. bin Lawadin geeft een lange en hoge pass. Abdul Basir heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Abd Razak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is bin Saidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir geeft een hoge lob. bin Jaffar heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Yusoff rent richting de bal. bin Mohd Yusoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zamri Hasan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. bin Ali Mat met de inworp. Safee Sali is nu in balbezit. Safee Sali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Taufek de bal. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIB.FC 60%, Perak FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADIB.FC - Perak FC 0:0

53e minuut.
Abdul Basir met de inworp. Salaman rent richting de bal. Salaman geeft een lange en hoge pass. bin Ali Mat kopt de bal weg. Safee Sali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
bin Taufek rent richting de bal. bin Taufek passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Yusoff rent richting de bal. bin Mohd Yusoff schiet op doel. bin Minsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ahmed geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazlan de bal. bin Lawadin is nu in balbezit. Zamri Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamri Hasan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADIB.FC - Perak FC 1:0

78e minuut.
Ahmed probeert naar een medespeler te passen. bin Lawadin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Lawadin passt de bal zonder na te denken. bin Mat Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. bin Md Yusoff onderschept slim de pass. bin Md Yusoff met een sublieme pass. bin Mohd Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIB.FC 59%, Perak FC 41%.
ADIB.FC - Perak FC 1:0