Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kacau kelapa fa yassine
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
bin Abd Jalil passt de bal met de wreef. Che Mat rent richting de bal. bin Md Johadi rent richting de bal. Che Mat rent richting de bal. Che Mat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - yassine 1:0

24e minuut.
Che Mat is nu in balbezit. bin Senin onderschept slim de pass. bin Senin speelt de bal door. Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar haalt uit met een fantastische trap. bin Jamil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kacau kelapa fa - yassine 1:1

30e minuut.
Sahabudin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Talib met de inworp. Che Mat is nu in balbezit. Che Mat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jamaludin kopt de bal weg. bin Abd Jalil heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Jalil met een sublieme pass. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - yassine 1:2

37e minuut.
Gunalan rent richting de bal. bin Embong is nu in balbezit. bin Embong geeft de bal voor. bin Md Johadi rent richting de bal. bin Md Johadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Che Mat rent richting de bal. Che Mat met een sublieme pass. bin Abd Jalil probeert naar een medespeler te passen. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Masrom met de inworp. bin Senin kan de bal niet met de borst controleren. Gunalan rent richting de bal. Gunalan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zaidi Zaing geeft een hoge lob. Jasri Salleh heeft problemen om de bal te vangen. Che Mat is nu in balbezit. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
bin Jaafar kopt de bal weg. bin Masrom rent richting de bal. bin Masrom met een sublieme pass. Abu Bakar is nu in balbezit. Abu Bakar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacau kelapa fa 52%, yassine 48%.
kacau kelapa fa - yassine 1:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jaafar met de inworp. bin Arsat kan de bal niet met de borst controleren. bin Arsat geeft een lange en hoge pass. bin Md Johadi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zaidi Zaing geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Arsat met een snelle inworp. Che Mat is nu in balbezit. Che Mat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacau kelapa fa 57%, yassine 43%.
kacau kelapa fa - yassine 1:2