Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kacau kelapa fa muhammadfikkri123@gmail.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
bin Jaafar speelt de bal door. Klungelig pakt bin Sabtu de bal. bin Sabtu met een sublieme pass. Rahaman rent richting de bal. Rahaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt bin Haji Mohd Aliff de bal. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Rahaman rent richting de bal. Malik rent richting de bal. Malik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
bin Abd Jalil onderschept slim de pass. bin Abd Jalil met een sublieme pass. bin Anusai met een sublieme pass. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi schiet op doel. bin Zahari bokst de bal weg.

15e minuut.
Che Mat rent richting de bal. bin Jamal Mohd verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jamal Mohd met een sublieme pass. bin Md Johadi is nu in balbezit. bin Md Johadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 1:1

16e minuut.
Che Mat verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Jalil is nu in balbezit. Rahaman onderschept slim de pass. Rahaman draait met de bal, schiet en ... bin Jamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
bin Mohd Derus is nu in balbezit. bin Md Johadi is nu in balbezit. Che Mat is nu in balbezit. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. bin Kamarudin met de inworp. Che Mat rent richting de bal. Che Mat schiet op doel. bin Zahari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 2:1

29e minuut.
bin Jaafar kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Sabtu zal de hoekschop nemen. Rahaman heeft problemen om de bal te vangen. Rahaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Che Mat rent richting de bal. bin Mohd Derus begaat een overtreding. bin Mohd Derus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacau kelapa fa 58%, muhammadfikkri123@gmail.com 42%.
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 2:1

51e minuut.
Daar is Che Mat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Derus rent richting de bal. Che Mat onderschept slim de pass. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 3:1

55e minuut.
bin Kamarudin is nu in balbezit. bin Kamarudin met een sublieme pass. bin Md Johadi rent richting de bal. bin Md Johadi schiet op doel. bin Zahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 4:1

62e minuut.
bin Anusai geeft de bal voor. bin Mat Noor is nu in balbezit. Jamaludin maakt een afschuwelijke overtreding. Jamaludin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik probeert naar een medespeler te passen. bin Anusai speelt de bal door. Rahaman is nu in balbezit. Rahaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacau kelapa fa 50%, muhammadfikkri123@gmail.com 50%.
kacau kelapa fa - muhammadfikkri123@gmail.com 4:1