Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bacerlona TRG
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Syed Alwi passt de bal zonder na te denken. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zulkefli krijgt een gele kaart.

11e minuut.
bin Che Mata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Syed Alwi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syed Alwi passt de bal met de wreef. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacerlona - TRG 0:1

18e minuut.
Karim onderschept slim de pass. Karim met een sublieme pass. Hardi Jaafar is nu in balbezit. Hardi Jaafar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bacerlona - TRG 1:1

24e minuut.
bin Moidony probeert naar een medespeler te passen. bin Hussaini is nu in balbezit. Zulkefli verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Kadir schiet op doel. Zulkefli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is bin Raja Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hussaini rent richting de bal. bin Raja Hassan onderschept slim de pass. bin Abd Kadir rent richting de bal. bin Abd Kadir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacerlona 55%, TRG 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bacerlona - TRG 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt bin Soimpon de bal. bin Soimpon probeert naar een medespeler te passen. Ramlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini rent richting de bal. bin Hussaini schiet op doel. Zulkefli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
bin Mohd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karim rent richting de bal. Karim geeft een hoge lob. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
bin Moidony is nu in balbezit. bin Moidony probeert naar een medespeler te passen. bin Raja Hassan heeft problemen om de bal te vangen. bin Angking is nu in balbezit. bin Angking draait met de bal, schiet en ... Zulkefli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacerlona 45%, TRG 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bacerlona - TRG 1:1

TRG