Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bacerlona Daniel Jr fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ganesh probeert de bal aan de voet te houden. Zulkefli is nu in balbezit. Bahrom begaat een overtreding. Bahrom krijgt een gele kaart.

13e minuut.
bin Abu Samah onderschept slim de pass. bin Abu Samah passt de bal met de wreef. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
bin Che Mata rent richting de bal. bin Abu Samah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Samah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mohd Fuad de bal. bin Mohd Fuad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacerlona - Daniel Jr fc 0:1

19e minuut.
Hardi Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad rent richting de bal. Hardi Jaafar begaat een overtreding. Hardi Jaafar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zulkefli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Yaacob met de inworp. Mohd Hassan geeft de bal voor. bin Mohd kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata passt de bal zonder na te denken. Ganesh is nu in balbezit. Hardi Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Raja Hassan rent richting de bal. bin Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yaacob speelt de bal door. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacerlona 55%, Daniel Jr fc 45%.
fc bacerlona - Daniel Jr fc 0:1

48e minuut.
bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata passt de bal met de wreef. bin Mohd Hanifa rent richting de bal. bin Mohd Hanifa geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Fuad maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
bin Che Mata verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Mata met een sublieme pass. Ganesh rent richting de bal. Hardi Jaafar rent richting de bal. Hardi Jaafar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
bin Mohd geeft een hoge lob. bin Omar rent richting de bal. bin Mohd Hanifa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mohd Hanifa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar rent richting de bal. Imran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Imran naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Daar is bin Che Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahrom rent richting de bal. bin Che Mata speelt de bal door. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bacerlona - Daniel Jr fc 1:1

89e minuut.
Bahrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahrom met een sublieme pass. Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Hassan rent richting de bal. Mohd Hassan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacerlona 45%, Daniel Jr fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bacerlona - Daniel Jr fc 1:1