Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JDT F.C. portogal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zainizam passt de bal met de wreef. bin Abd Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin verovert de bal door een tackle van achteren. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Hassan met een sublieme pass. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin draait met de bal, schiet en ... bin Mohamad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JDT F.C. - portogal 0:1

18e minuut.
bin Md Yusoff kopt de bal weg. bin Maon rent richting de bal. bin Husien onderschept slim de pass. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. Che Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JDT F.C. - portogal 1:1

28e minuut.
bin Abdul Karim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Angking komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Zainizam rent richting de bal. Jamaluddin verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaluddin geeft een hoge lob. bin Husien rent richting de bal. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
bin Abd Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam verovert de bal door een tackle van achteren. Zainizam met een sublieme pass. bin Nordin rent richting de bal. bin Nordin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Abd Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaluddin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jamaluddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JDT F.C. 53%, portogal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JDT F.C. - portogal 1:1

53e minuut.
bin Mat Ail rent richting de bal. bin Mat Ail geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Husien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Yusoff rent richting de bal. bin Md Yusoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roslan rent richting de bal. Roslan speelt de bal door. bin Soh is nu in balbezit. bin Nordin onderschept slim de pass. bin Nordin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
bin Husien probeert naar een medespeler te passen. bin Hussain is nu in balbezit. bin Hussain probeert naar een medespeler te passen. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Mohamad probeert wanhopig de bal te grijpen. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Roslan passt de bal zonder na te denken. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam geeft een lange en hoge pass. bin Sanusi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sanusi draait met de bal, schiet en ... bin Mohamad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JDT F.C. 36%, portogal 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JDT F.C. - portogal 1:1