Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STYLO UNITED Winchester City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
bin Kamaludin is nu in balbezit. bin Kamaludin geeft een hoge lob. Roslan is nu in balbezit. Salleh is nu in balbezit. Salleh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 0:1

4e minuut.
Ashaari Shamsuddin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ideris met de inworp. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
bin Abas speelt de bal door. bin Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Salleh haalt uit met een fantastische trap. Abdul Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 0:2

16e minuut.
Abdul Salam trapt de bal weg. Hj Yakup controleert de bal met de borst. bin Shariff met een sublieme pass. Sabtu heeft problemen om de bal te vangen. Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is bin Mohamed Shukri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hj Yakup onderschept slim de pass. Hj Yakup passt de bal met de wreef. Daar is Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salleh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 0:3

20e minuut.
bin Shariff met een sublieme pass. Sabtu heeft problemen om de bal te vangen. Mohd Noor is nu in balbezit. Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu haalt uit met een fantastische trap. bin Taufek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt bin Yakub de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 1:3

22e minuut.
Roslan is nu in balbezit. Salleh rent richting de bal. bin Abas rent richting de bal. Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salleh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zahari geeft een hoge lob. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris passt de bal met de wreef. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STYLO UNITED 39%, Winchester City 61%.
STYLO UNITED - Winchester City 2:3

50e minuut.
bin Kiman geeft een lange en hoge pass. bin Kamaludin rent richting de bal. bin Kamaludin probeert naar een medespeler te passen. Salleh is nu in balbezit. Salleh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - Winchester City 2:4

59e minuut.
bin Mohamed Shukri passt de bal in één keer door. Hj Yakup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu is nu in balbezit. Sabtu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sabtu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Jamila komt het veld opgelopen. bin Mohamed Shukri passt de bal met de wreef. Anwarrudin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roslan. Roslan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
bin Yakub speelt de bal door. Zahari is nu in balbezit. bin Kiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Kiman krijgt een gele kaart.

89e minuut.
bin Ideris passt de bal zonder na te denken. Roslan geeft een hoge lob. bin Mohd Sad is nu in balbezit. bin Jampaka onderschept slim de pass. bin Jampaka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STYLO UNITED 57%, Winchester City 43%.
STYLO UNITED - Winchester City 2:4