Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portogal asernel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
bin Azizan onderschept slim de pass. bin Mohd Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff met een sublieme pass. Ramlan is nu in balbezit. Ramlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
bin Che Rusli rent richting de bal. bin Nordin onderschept slim de pass. Zainizam rent richting de bal. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portogal - asernel 1:0

23e minuut.
bin Che Rusli geeft een hoge lob. bin Suparman kopt de bal weg. bin Hussain is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is bin Sulong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sulong geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Maon de bal. Ramlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramlan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
bin Sulong kopt de bal weg. Daar is bin Azizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malik onderschept slim de pass. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Azmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt bin Nordin de bal. bin Azizan is nu in balbezit. bin Azizan geeft een hoge lob. bin Mohd Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

42e minuut.
Roslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslan geeft de bal voor. bin Naib controleert de bal met de borst. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zainizam onderschept slim de pass. bin Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
portogal - asernel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portogal 48%, asernel 52%.
portogal - asernel 2:0

62e minuut.
bin Che Rusli geeft een lange en hoge pass. bin Maon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramlan onderschept slim de pass. bin Mohd Yusoff rent richting de bal. bin Mohd Yusoff haalt uit met een fantastische trap. Che Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inworp. bin Sulong met een snelle inworp. bin Mohd Yusoff rent richting de bal. bin Mohd Yusoff passt de bal in één keer door. bin Rejab geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
bin Hussain speelt de bal door. bin Maon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Maon passt de bal met de wreef. bin Mohd Yusoff rent richting de bal. bin Mohd Yusoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salleh speelt de bal door. Daar is bin Ramli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Azmi met een harde bal richting middenveld. bin Rejab met een sublieme pass. Klungelig pakt Zainizam de bal. bin Nordin is nu in balbezit. bin Nordin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portogal 40%, asernel 60%.
portogal - asernel 2:0