Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KB STARZ STYLO UNITED
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mohd Radzi rent richting de bal. Mohd Radzi passt de bal zonder na te denken. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani schiet op doel. bin Mohd Ariffin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Senin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Abd Rani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
bin Shariff rent richting de bal. bin Wan Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Shariff krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rahaman passt de bal zonder na te denken. Hardi Jaafar rent richting de bal. Hardi Jaafar passt de bal met de wreef. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Abdul Salam trapt de bal weg van het doel. Hardi Jaafar controleert de bal met de borst. Hardi Jaafar draait met de bal, schiet en ... Abdul Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zahid Amir geeft een hoge lob. Inworp. Zahari met de inworp. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mohd Radzi passt de bal in één keer door. Inworp. bin Mohd Sad met een snelle inworp. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rahaman rent richting de bal. Rahaman geeft de bal voor. Inworp. Zahari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Shariff geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB STARZ 55%, STYLO UNITED 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KB STARZ - STYLO UNITED 0:0

56e minuut.
bin Wan Ahmad probeert de bal aan de voet te houden. bin Shariff rent richting de bal. bin Shariff met een sublieme pass. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - STYLO UNITED 0:1

62e minuut.
bin Shariff probeert naar een medespeler te passen. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir is nu in balbezit. Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
bin Mohd Ariffin geeft een hoge lob. Sabtu is nu in balbezit. Daar is bin Khalil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - STYLO UNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB STARZ 52%, STYLO UNITED 48%.
KB STARZ - STYLO UNITED 0:2