Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asernel KB STARZ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Hardi Jaafar is nu in balbezit. bin Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman onderschept slim de pass. Hardi Jaafar is nu in balbezit. Hardi Jaafar draait met de bal, schiet en ... bin Azmi bokst de bal weg.

24e minuut.
Mohd Radzi speelt de bal door. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rani rent richting de bal. bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap. bin Azmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - KB STARZ 0:1

26e minuut.
Hardi Jaafar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ramli. Hardi Jaafar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mohd Radzi met een snel genomen vrije trap. bin Naib met een sublieme pass. Daar is bin Abd Rani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rani draait met de bal, schiet en ... bin Naib probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mohd Radzi kopt de bal weg. bin Che Rusli rent richting de bal. bin Abd Rani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap. bin Azmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - KB STARZ 0:2

31e minuut.
bin Abd Rani is nu in balbezit. Hardi Jaafar is nu in balbezit. bin Abd Rani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar rent richting de bal. Hardi Jaafar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
bin Azizan speelt de bal door. Rahaman is nu in balbezit. bin Askolani is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asernel 50%, KB STARZ 50%.
asernel - KB STARZ 0:2

52e minuut.
bin Yub Abdul Majid probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani draait met de bal, schiet en ... bin Naib probeert de bal aan de voet te houden. bin Azmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - KB STARZ 0:3

56e minuut.
Rahaman is nu in balbezit. bin Mohd Yusoff verovert de bal door een tackle van achteren. bin Khalil rent richting de bal. bin Mohd Yusoff onderschept slim de pass. bin Mohd Yusoff draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rahaman geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Abd Rani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Azizan is nu in balbezit. bin Abd Rani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - KB STARZ 0:4

74e minuut.
Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Radzi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mohd Radzi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mohd Radzi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asernel 38%, KB STARZ 62%.
asernel - KB STARZ 0:4