Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KB STARZ harimau malaya carlos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rahaman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohamad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bahrom de bal. Bahrom geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
bin Mohamad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain speelt de bal door. Hardi Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - harimau malaya carlos 1:0

22e minuut.
bin Dzulkarnain rent richting de bal. Bahrom rent richting de bal. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Dzulkarnain onderschept slim de pass. bin Dzulkarnain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KB STARZ - harimau malaya carlos 1:1

32e minuut.
Bahrom is nu in balbezit. Rahaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar speelt de bal door. bin Abd Rani rent richting de bal. bin Abd Rani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB STARZ 56%, harimau malaya carlos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KB STARZ - harimau malaya carlos 1:1

47e minuut.
Inworp. Raja Hassan met een snelle inworp. Bahrom is nu in balbezit. Bahrom geeft de bal voor. bin Dzulkarnain krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - harimau malaya carlos 1:2

53e minuut.
Bahrom geeft een hoge lob. bin Mohamad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Mohamad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahrom legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - harimau malaya carlos 1:3

59e minuut.
bin Mohamad rent richting de bal. bin Mohamad geeft een hoge lob. Daar is bin Wan Ahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Dzulkarnain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
bin Md Jan met een harde bal richting middenveld. Safee Sali heeft problemen om de bal te vangen. Bahrom is nu in balbezit. bin Dzulkarnain rent richting de bal. bin Dzulkarnain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hussain met een snelle inworp. Mohd Radzi geeft een lange en hoge pass. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap. bin Hussaini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KB STARZ - harimau malaya carlos 2:3

71e minuut.
Daar is bin Dzulkarnain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardi Jaafar onderschept slim de pass. bin Abd Rani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KB STARZ - harimau malaya carlos 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB STARZ 56%, harimau malaya carlos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KB STARZ - harimau malaya carlos 3:3