Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STYLO UNITED JDT F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt bin Abdul Karim de bal. bin Ideris verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ideris passt de bal zonder na te denken. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
bin Awang geeft de bal voor. bin Mat Ail rent richting de bal. Met opzet legt Sabtu zijn tegenspeler op de grond. Sabtu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
bin Mat Ail is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamaluddin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Husien kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mohamed Shukri de bal. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - JDT F.C. 0:1

19e minuut.
Sabtu passt de bal in één keer door. bin Mohd Sad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Tahir. Mohd Tahir krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mohd Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Sad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Razak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abd Razak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
bin Shariff onderschept slim de pass. Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Shariff. bin Shariff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STYLO UNITED 40%, JDT F.C. 60%.
STYLO UNITED - JDT F.C. 0:1

55e minuut.
Jamaluddin speelt de bal door. bin Md Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Yusoff passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Husien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Husien draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - JDT F.C. 0:2

63e minuut.
bin Md Yusoff rent richting de bal. bin Awang verovert de bal door een tackle van achteren. bin Awang passt de bal zonder na te denken. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
bin Mohd Derus rent richting de bal. Sabtu rent richting de bal. bin Mohd Derus geeft de bal voor. bin Husien rent richting de bal. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STYLO UNITED - JDT F.C. 0:3

86e minuut.
Zahari met een snelle inworp. bin Shariff geeft een hoge lob. bin Ideris is nu in balbezit. bin Ideris geeft de bal voor. Daar is bin Soh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Ideris neemt de hoekschop. bin Mohamed Shukri is nu in balbezit. bin Mohamed Shukri haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STYLO UNITED 57%, JDT F.C. 43%.
STYLO UNITED - JDT F.C. 0:3