Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harimau malaya carlos Winchester City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
bin Bidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Kamaludin met een snelle inworp. bin Abas is nu in balbezit. bin Abas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Jampaka bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jampaka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ashaari Shamsuddin is nu in balbezit. Ashaari Shamsuddin geeft een hoge lob. Inworp. bin Mohamad met een snelle inworp. Bahrom geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Salleh kan de bal niet met de borst controleren. bin Abd Khupur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Abd Khupur krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hj Yakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup passt de bal in één keer door. bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Dzulkarnain haalt uit met een fantastische trap. bin Taufek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harimau malaya carlos - Winchester City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harimau malaya carlos 66%, Winchester City 34%.
harimau malaya carlos - Winchester City 1:0

53e minuut.
bin Dzulkarnain is nu in balbezit. Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain verovert de bal door een tackle van achteren. Bahrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahrom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harimau malaya carlos - Winchester City 2:0

59e minuut.
bin Abu met een sublieme pass. Safee Sali probeert naar een medespeler te passen. Ashaari Shamsuddin probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohamad rent richting de bal. bin Mohamad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
bin Kamaludin geeft een hoge lob. bin Bidi probeert de bal aan de voet te houden. Salleh rent richting de bal. bin Abas rent richting de bal. bin Abas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hj Yakup speelt de bal door. bin Abas is nu in balbezit. bin Abas passt de bal met de wreef. Salleh is nu in balbezit. Salleh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harimau malaya carlos 53%, Winchester City 47%.
harimau malaya carlos - Winchester City 2:0