Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asernel STYLO UNITED
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Roslan probeert de bal met de borst te controleren. Ramlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roslan. Roslan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
bin Mohd Yusoff onderschept slim de pass. bin Mohd Yusoff speelt de bal door. bin Yusuf is nu in balbezit. Ramlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
bin Shariff kopt de bal weg. Ramlan is nu in balbezit. Ramlan passt de bal in één keer door. bin Mohd Yusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusoff schiet op doel. Paal!

27e minuut.
bin Mohd Yusoff draait met de bal, schiet en ... bin Yusuf probeert de bal aan de voet te houden. Ramlan is nu in balbezit. Ramlan haalt uit met een fantastische trap. Abdul Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - STYLO UNITED 1:0

43e minuut.
bin Askolani is nu in balbezit. bin Shariff onderschept slim de pass. bin Shariff passt de bal in één keer door. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asernel 65%, STYLO UNITED 35%.
asernel - STYLO UNITED 1:0

55e minuut.
bin Rejab rent richting de bal. bin Rejab probeert naar een medespeler te passen. Ramlan rent richting de bal. Ramlan schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Yusuf de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Arumugam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu passt de bal in één keer door. bin Ideris is nu in balbezit. bin Ideris passt de bal met de wreef. bin Azmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
bin Che Rusli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zahari met een snelle inworp. bin Shariff probeert de bal met de borst te controleren. bin Shariff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asernel - STYLO UNITED 1:1

70e minuut.
bin Azizan rent richting de bal. bin Shariff onderschept slim de pass. bin Shariff passt de bal zonder na te denken. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asernel - STYLO UNITED 1:2

84e minuut.
bin Naib geeft de bal voor. bin Sulong rent richting de bal. bin Sulong geeft een lange en hoge pass. bin Rejab geeft een hoge lob. Ramlan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asernel 50%, STYLO UNITED 50%.
asernel - STYLO UNITED 1:2