Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portogal Kampung Sungai Batu Besi FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
bin Yunusi kopt de bal weg. bin Yacob probeert de bal aan de voet te houden. Wan Nor rent richting de bal. bin Nordin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nordin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani geeft de bal voor. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... Che Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
portogal - Kampung Sungai Batu Besi FC 0:1

10e minuut.
Sakup is nu in balbezit. Salleh is nu in balbezit. Salleh geeft de bal voor. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
bin Mat Jusoh kopt de bal weg. Daar is Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rani met een sublieme pass. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Maon trapt de bal weg van het doel. bin Mat Jusoh kopt de bal weg. Daar is bin Abd Rani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rani schiet op doel. Che Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
bin Abd Rani rent richting de bal. bin Abd Rani passt de bal in één keer door. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... bin Suparman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussain geeft een lange en hoge pass. bin Nordin is nu in balbezit. bin Nordin schiet op doel. Pian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Mat Jusoh met een sublieme pass. bin Abd Rani rent richting de bal. Malik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malik krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Suresh met een snelle inworp. Daar is bin Yacob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yacob probeert naar een medespeler te passen. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portogal 55%, Kampung Sungai Batu Besi FC 45%.
portogal - Kampung Sungai Batu Besi FC 0:1

46e minuut.
Daar is bin Abd Rani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yacob bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yacob met een sublieme pass. Roslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslan geeft een hoge lob. Pian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
bin Rusa rent richting de bal. bin Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa onderschept slim de pass. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
bin Suparman geeft de bal voor. bin Yunusi kopt de bal weg. bin Nordin is nu in balbezit. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. Pian bokst de bal weg.

69e minuut.
bin Che Lah kopt de bal weg. Zainizam is nu in balbezit. bin Yacob is nu in balbezit. Zainizam verovert de bal door een tackle van achteren. Zainizam passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Maon trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suresh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gunasekaran geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portogal 34%, Kampung Sungai Batu Besi FC 66%.
portogal - Kampung Sungai Batu Besi FC 0:1