Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kampung Sungai Batu Besi FC portogal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh is nu in balbezit. bin Nordin onderschept slim de pass. bin Nordin draait met de bal, schiet en ... Pian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 0:1

12e minuut.
bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Maon rent richting de bal. bin Abd Rani onderschept slim de pass. bin Abd Rani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 1:1

13e minuut.
bin Abd Rani rent richting de bal. bin Nordin onderschept slim de pass. Zainizam is nu in balbezit. bin Nordin is nu in balbezit. bin Nordin draait met de bal, schiet en ... Pian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Suresh met een snelle inworp. bin Yacob rent richting de bal. bin Yacob passt de bal met de wreef. bin Mat Jusoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
bin Che Lah geeft een hoge lob. Inworp. Roslan met de inworp. Daar is Zainizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt bin Yunusi de bal. Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Salleh probeert naar een medespeler te passen. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
bin Mat Jusoh met een sublieme pass. bin Abd Rani is nu in balbezit. bin Abd Rani passt de bal met de wreef. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kampung Sungai Batu Besi FC 62%, portogal 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 1:1

49e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rani met een sublieme pass. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
bin Mat Jusoh speelt de bal door. bin Abd Rani rent richting de bal. bin Abd Rani met een sublieme pass. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 2:1

60e minuut.
bin Suparman met een harde bal richting middenveld. Roslan rent richting de bal. Roslan speelt de bal door. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin schiet op doel. Pian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. Daar is bin Abd Rani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kampung Sungai Batu Besi FC 31%, portogal 69%.
Kampung Sungai Batu Besi FC - portogal 3:1