Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harimau malaya carlos STYLO UNITED
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Ideris verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ideris speelt de bal door. Safee Sali is nu in balbezit. bin Shariff verovert de bal door een tackle van achteren. bin Shariff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Daar is bin Ideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ideris geeft de bal voor. bin Said kopt de bal weg. bin Shariff is nu in balbezit. bin Shariff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
bin Awang is nu in balbezit. bin Awang passt de bal zonder na te denken. bin Yusuf rent richting de bal. bin Dzulkarnain onderschept slim de pass. bin Dzulkarnain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
bin Mohamed Shukri is nu in balbezit. Bahrom is nu in balbezit. Bahrom speelt de bal door. Daar is bin Dzulkarnain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Dzulkarnain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Bidi de bal onder controle te krijgen. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff probeert naar een medespeler te passen. Sabtu is nu in balbezit. Sabtu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harimau malaya carlos - STYLO UNITED 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harimau malaya carlos 49%, STYLO UNITED 51%.
harimau malaya carlos - STYLO UNITED 0:1

48e minuut.
bin Ideris passt de bal in één keer door. Safee Sali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff maakt een afschuwelijke overtreding. bin Shariff krijgt een gele kaart.

70e minuut.
bin Ideris onderschept slim de pass. bin Ideris passt de bal in één keer door. bin Shariff rent richting de bal. Sabtu rent richting de bal. Sabtu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Mohamed Shukri geeft de bal voor. bin Ideris rent richting de bal. bin Ideris geeft een lange en hoge pass. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Matussin geeft een hoge lob. Raja Hassan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Yusuf de bal. Bahrom is nu in balbezit. Bahrom schiet op doel. Abdul Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Safee Sali probeert naar een medespeler te passen. bin Yusuf rent richting de bal. bin Yusuf geeft een lange en hoge pass. Sabtu is nu in balbezit. Sabtu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harimau malaya carlos 57%, STYLO UNITED 43%.
harimau malaya carlos - STYLO UNITED 0:1