Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RHM FC Sentul FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
bin Husien rent richting de bal. Zainuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Zainuddin met een sublieme pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abdullah geeft een hoge lob. Jasri Salleh is nu in balbezit. bin Mohd Aziz maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mohd Aziz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jasri Salleh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdullah wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Abdullah probeert naar een medespeler te passen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid met een sublieme pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh schiet op doel. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
bin Husien rent richting de bal. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin passt de bal in één keer door. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RHM FC - Sentul FC 0:1

44e minuut.
bin Husien probeert naar een medespeler te passen. Shahril speelt de bal door. Zainuddin met een sublieme pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh haalt uit met een fantastische trap. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RHM FC 47%, Sentul FC 53%.
RHM FC - Sentul FC 0:1

48e minuut.
bin Ramlit geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Yaacob met een snelle inworp. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin geeft een hoge lob. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
bin Saadin geeft een hoge lob. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin probeert naar een medespeler te passen. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RHM FC - Sentul FC 0:2

53e minuut.
Abdullah speelt de bal door. bin Saadin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadin passt de bal met de wreef. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ahmad Sabri kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Yakub de bal. Suresh is nu in balbezit. bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RHM FC - Sentul FC 1:2

74e minuut.
Sari passt de bal zonder na te denken. Abdullah is nu in balbezit. bin Yakub rent richting de bal. Suresh rent richting de bal. Suresh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RHM FC - Sentul FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RHM FC 47%, Sentul FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RHM FC - Sentul FC 2:2