Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fathul fc ADIKA FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
bin Abd Razak rent richting de bal. Mahadzir onderschept slim de pass. Mahadzir speelt de bal door. bin Che Mat rent richting de bal. bin Che Mat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Amit passt de bal in één keer door. Azri Bujang is nu in balbezit. Azri Bujang met een sublieme pass. bin Che Mat rent richting de bal. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is bin Ali Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ali Hassan geeft een lange en hoge pass. Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Omar geeft een hoge lob. bin Fadzim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fathul fc 49%, ADIKA FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fathul fc - ADIKA FC 0:0

68e minuut.
bin Ali Hassan rent richting de bal. bin Ali Hassan geeft een lange en hoge pass. bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Razak draait met de bal, schiet en ... bin Darus probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Amit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amit met een sublieme pass. bin Che Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ... bin Haji Hassan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
bin Abd Razak kopt de bal weg. bin Darus rent richting de bal. bin Shahrum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Shahrum krijgt een gele kaart.

88e minuut.
bin Che Mat passt de bal zonder na te denken. Mohd Noor heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Che Omar. Che Omar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fathul fc 39%, ADIKA FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fathul fc - ADIKA FC 0:0