Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentul FC M@M@
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
bin Khairuddin rent richting de bal. bin Khairuddin speelt de bal door. Sari rent richting de bal. bin Shariff onderschept slim de pass. bin Shariff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sari heeft problemen om de bal te vangen. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainuddin probeert naar een medespeler te passen. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
bin Khairuddin rent richting de bal. Zainuddin onderschept slim de pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh schiet op doel. bin Raja Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - M@M@ 1:0

30e minuut.
bin Abdul Manap rent richting de bal. bin Abdul Manap met een sublieme pass. bin Yusoff is nu in balbezit. bin Yaacob verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yaacob haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
bin Mohd Saad met een sublieme pass. Abdul Aziz met een sublieme pass. bin Shariff is nu in balbezit. bin Shariff schiet op doel. Rahaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sentul FC - M@M@ 1:1

38e minuut.
bin Khairuddin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jamal komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Abdullah onderschept slim de pass. Zainuddin rent richting de bal. bin Abdul Manap probeert naar een medespeler te passen. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 57%, M@M@ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sentul FC - M@M@ 1:1

48e minuut.
Sari is nu in balbezit. bin Mohd Saad onderschept slim de pass. bin Mohd Saad passt de bal in één keer door. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jamal verovert de bal door een tackle van achteren. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh passt de bal in één keer door. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin haalt uit met een fantastische trap. bin Raja Hassan bokst de bal weg.

62e minuut.
Abdul Aziz met een sublieme pass. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad geeft de bal voor. Azri Bujang rent richting de bal. Azri Bujang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Yusoff probeert naar een medespeler te passen. Abdul Aziz rent richting de bal. Abdullah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdullah krijgt een gele kaart.

73e minuut.
bin Saadin passt de bal met de wreef. Syamsuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainuddin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Azri Bujang geeft de bal voor. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin passt de bal met de wreef. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh haalt uit met een fantastische trap. Paal! bin Raja Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 43%, M@M@ 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sentul FC - M@M@ 1:1