Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deadpool Strikers FC aiman_jr
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ladzim passt de bal in één keer door. bin Saadi rent richting de bal. bin Saadi passt de bal zonder na te denken. bin Hassana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ladzim met een sublieme pass. bin Yunusi rent richting de bal. Abdul Rashid rent richting de bal. bin Yunusi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Azizan Baba onderschept slim de pass. Azizan Baba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul Rashid met een snelle inworp. bin Rashid geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 64%, aiman_jr 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deadpool Strikers FC - aiman_jr 0:0

48e minuut.
Tengku Adam probeert naar een medespeler te passen. bin Hassana is nu in balbezit. Azizan Baba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Hassana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
bin Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashim speelt de bal door. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi passt de bal met de wreef. bin Yunusi is nu in balbezit. Paal! bin Yunusi rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - aiman_jr 1:0

78e minuut.
bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi met een sublieme pass. bin Yunusi is nu in balbezit. bin Yunusi schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Abdul Rashid kan de bal niet met de borst controleren. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Abdul Rashid probeert de bal aan de voet te houden. Wahid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 61%, aiman_jr 39%.
Deadpool Strikers FC - aiman_jr 1:0