Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Red Wariors RHM FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Napiah met een sublieme pass. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri met een sublieme pass. bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Azwira bereikt de bal nog maar net als eerste. Azwira passt de bal zonder na te denken. bin Man met een sublieme pass. bin Mamat is nu in balbezit. bin Mamat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Azwira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Red Wariors 38%, RHM FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Red Wariors - RHM FC 0:0

54e minuut.
bin Mohd Aziz rent richting de bal. Suresh onderschept slim de pass. Suresh passt de bal in één keer door. Daar is bin Yakub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yakub haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
bin Mohd Aziz is nu in balbezit. bin Mamat rent richting de bal. bin Mohd Aziz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mamat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Napiah komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Red Wariors - RHM FC 1:0

68e minuut.
Zainal Abidin passt de bal met de wreef. bin Zainun is nu in balbezit. bin Zainun passt de bal zonder na te denken. bin Mamat rent richting de bal. bin Mamat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Red Wariors - RHM FC 2:0

75e minuut.
bin Mohd Aziz speelt de bal door. Zainal Abidin is nu in balbezit. Imre Mat begaat een overtreding. Zainal Abidin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zainal Abidin kan niet meer verder spelen. bin Rusa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
bin Mohd Aziz onderschept slim de pass. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Aziz onderschept slim de pass. bin Mohd Aziz geeft een hoge lob. bin Ramlit probeert de bal aan de voet te houden. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Red Wariors - RHM FC 3:0

82e minuut.
Daar is bin Zainun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imre Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Zainun krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pian passt de bal met de wreef. bin Mohd Aziz rent richting de bal. Napiah probeert naar een medespeler te passen. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Red Wariors 50%, RHM FC 50%.
The Red Wariors - RHM FC 3:0