Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fighter Ajibarif F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin probeert naar een medespeler te passen. bin Sheikh Abu Bakar is nu in balbezit. bin Md Johadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Johadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Mohd Ariffin onderschept slim de pass. bin Mohd Ariffin passt de bal zonder na te denken. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram schiet op doel. bin Meri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Johadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Johadi haalt uit met een fantastische trap. bin Muhamad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
bin Abdul Hamidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amit met een snelle inworp. bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
bin Abdul Hamidi passt de bal in één keer door. bin Mohd Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zain passt de bal met de wreef. bin Md Johadi rent richting de bal. bin Md Johadi haalt uit met een fantastische trap. bin Muhamad bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Amit geeft de bal voor. bin Abdullah kopt de bal weg. bin Md Johadi is nu in balbezit. bin Mohd Zain is nu in balbezit. bin Mohd Zain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fighter 43%, Ajibarif F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Fighter - Ajibarif F.C 0:0

54e minuut.
bin Mohd Zain is nu in balbezit. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zain is nu in balbezit. bin Md Johadi rent richting de bal. bin Md Johadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Malik heeft problemen om de bal te vangen. bin Malik geeft een lange en hoge pass. bin Dahlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram onderschept slim de pass. Sivaram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zain met een sublieme pass. bin Md Johadi rent richting de bal. bin Md Johadi draait met de bal, schiet en ... bin Muhamad bokst de bal weg.

63e minuut.
Mohd Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Hassan geeft een hoge lob. bin Dahlan heeft problemen om de bal te vangen. Sivaram verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fighter - Ajibarif F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fighter 37%, Ajibarif F.C 63%.
The Fighter - Ajibarif F.C 0:1