Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultra Sel FC penang fa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail rent richting de bal. bin Ma’rup schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Ma’rup is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Roslan kopt de bal weg. Roslan is nu in balbezit. Roslan geeft een hoge lob. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Hassanim rent richting de bal. bin Mohammad onderschept slim de pass. bin Mohammad met een sublieme pass. Arshad rent richting de bal. Arshad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad met een sublieme pass. bin Mohammad is nu in balbezit. bin Mohammad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammad onderschept slim de pass. bin Mohammad passt de bal zonder na te denken. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Hassanim is nu in balbezit. bin Hassanim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arshad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohammad is nu in balbezit. bin Mohammad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rahim Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizan onderschept slim de pass. bin Azizan passt de bal in één keer door. bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail schiet op doel. Ajui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
bin Mohammad geeft een hoge lob. bin Puteh rent richting de bal. bin Hassanim begaat een overtreding. bin Hassanim krijgt een gele kaart.

39e minuut.
bin Musa rent richting de bal. bin Musta begaat een overtreding. bin Musa raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Musa met een snel genomen vrije trap. bin Mat Ail is nu in balbezit. bin Mat Ail schiet op doel. Ajui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - penang fa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 54%, penang fa 46%.
Ultra Sel FC - penang fa 0:1

53e minuut.
bin Musta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Musa met een snelle inworp. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
bin Isak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail onderschept slim de pass. Ismail rent richting de bal. bin Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ismail schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rahim Hassan is nu in balbezit. Rahim Hassan geeft de bal voor. Daar is bin Zainuddin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad haalt uit met een fantastische trap. Sanbagamaran bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultra Sel FC - penang fa 1:1

63e minuut.
Daar is bin Musta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Ail onderschept slim de pass. Ismail is nu in balbezit. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isak probeert naar een medespeler te passen. bin Mohammad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 56%, penang fa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultra Sel FC - penang fa 1:1