Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADIWIRA SEKOLAH Ultra Sel FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
bin Mohammad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohammad speelt de bal door. bin Abd Rahman rent richting de bal. Arshad is nu in balbezit. Arshad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Yusof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Isak is nu in balbezit. bin Rasdin onderschept slim de pass. Yusof is nu in balbezit. Yusof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Yusof passt de bal zonder na te denken. bin Rasdin rent richting de bal. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin schiet op doel. Ajui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Zainal neemt de hoekschop. bin Yusop controleert de bal met de borst. Yusof is nu in balbezit. Yusof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIWIRA SEKOLAH - Ultra Sel FC 1:0

28e minuut.
Doeltrap. bin Abd Rahman trapt de bal weg. Daar is bin Musta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Khalil met een harde bal richting middenveld. bin Isak kopt de bal weg. bin Abd Rahman rent richting de bal. Arshad is nu in balbezit. Arshad schiet op doel. bin Khalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ismail de bal. bin Isak rent richting de bal. Yusof onderschept slim de pass. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIWIRA SEKOLAH - Ultra Sel FC 2:0

37e minuut.
bin Musta is nu in balbezit. Jasri Salleh rent richting de bal. bin Musta verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rasdin passt de bal zonder na te denken. bin Zainal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin speelt de bal door. Ismail is nu in balbezit. Yusof rent richting de bal. Yusof haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIWIRA SEKOLAH 34%, Ultra Sel FC 66%.
ADIWIRA SEKOLAH - Ultra Sel FC 2:0

65e minuut.
bin Puteh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Puteh geeft de bal voor. bin Abd Rahman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arshad rent richting de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman geeft een lange en hoge pass. bin Burhan rent richting de bal. bin Rasdin onderschept slim de pass. bin Rasdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Manan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hardi Jaafar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIWIRA SEKOLAH 40%, Ultra Sel FC 60%.
ADIWIRA SEKOLAH - Ultra Sel FC 2:0