Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultra Sel FC ADIWIRA SEKOLAH
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
bin Ma’rup onderschept slim de pass. bin Mohammad is nu in balbezit. bin Mohammad speelt de bal door. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
bin Che Lah rent richting de bal. bin Che Lah passt de bal met de wreef. Daar is Yusof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - ADIWIRA SEKOLAH 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Ismail de bal. bin Ma’rup rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusof. Yusof krijgt een gele kaart.

19e minuut.
bin Musta is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi onderschept slim de pass. bin Mohamad Nawi probeert naar een medespeler te passen. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad haalt uit met een fantastische trap. bin Khalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
bin Mohamad Nawi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Musta bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Nawi begaat een overtreding. bin Mohamad Nawi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin passt de bal met de wreef. bin Isak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. Yusof draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
bin Mohamad Nawi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainal rent richting de bal. bin Zainal passt de bal met de wreef. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Mohammad is nu in balbezit. bin Mohammad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arshad de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap. bin Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
bin Yusop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ajui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. bin Zainal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
bin Puteh met een sublieme pass. Arshad is nu in balbezit. bin Mohammad is nu in balbezit. bin Mohammad haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Rahman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 56%, ADIWIRA SEKOLAH 44%.
Ultra Sel FC - ADIWIRA SEKOLAH 0:1

52e minuut.
bin Musta is nu in balbezit. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohammad heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohammad draait met de bal, schiet en ... bin Khalil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultra Sel FC - ADIWIRA SEKOLAH 1:1

63e minuut.
bin Isak passt de bal in één keer door. bin Mohammad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammad passt de bal zonder na te denken. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - ADIWIRA SEKOLAH 2:1

83e minuut.
bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin geeft een hoge lob. Roslan heeft problemen om de bal te vangen. Yusof rent richting de bal. Yusof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
bin Burhan geeft een hoge lob. Inworp. bin Zainal met een snelle inworp. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 42%, ADIWIRA SEKOLAH 58%.
Ultra Sel FC - ADIWIRA SEKOLAH 2:1