Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultra Sel FC FC Salim
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Roslan geeft een hoge lob. bin Mohammad rent richting de bal. Hashim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Mohammad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Mohammad kan niet meer verder spelen. bin Malik komt het veld opgelopen.

14e minuut.
bin Burhan heeft problemen om de bal te vangen. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh passt de bal in één keer door. Abdul Aziz is nu in balbezit. Abdul Aziz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mohd Khadar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Malik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Arshad rent richting de bal. Zakariar is nu in balbezit. bin Malik is nu in balbezit. Arshad is nu in balbezit. Arshad haalt uit met een fantastische trap. Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
bin Askolani passt de bal zonder na te denken. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sheikh Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sheikh Ibrahim schiet op doel. Ajui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - FC Salim 0:1

37e minuut.
bin Malik passt de bal zonder na te denken. Zakariar geeft een hoge lob. bin Sheikh Ibrahim met een sublieme pass. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Burhan is nu in balbezit. bin Sheikh Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sheikh Ibrahim passt de bal in één keer door. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz haalt uit met een fantastische trap. Ajui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Roslan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - FC Salim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 53%, FC Salim 47%.
Ultra Sel FC - FC Salim 0:2

55e minuut.
Cassidy trapt de bal weg. Jasri Salleh kopt de bal weg. Zakariar probeert de bal aan de voet te houden. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 58%, FC Salim 42%.
Ultra Sel FC - FC Salim 0:2