Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapcai Ultra Sel FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohammad. bin Ahmad Shariffuddin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Mohd Ariffin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - Ultra Sel FC 1:0

13e minuut.
bin Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop onderschept slim de pass. bin Yusop passt de bal zonder na te denken. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - Ultra Sel FC 2:0

18e minuut.
bin Mohd Ariffin onderschept slim de pass. Baba is nu in balbezit. bin Ma’rup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Arshad haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt bin Mohammad de bal. bin Abu Bakari speelt de bal door. bin Mohammad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Musta onderschept slim de pass. bin Yusop verovert de bal door een tackle van achteren. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ismail de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Mohammad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohammad met een sublieme pass. Klungelig pakt Arshad de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin Isak passt de bal zonder na te denken. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. bin Ahmad Shariffuddin passt de bal in één keer door. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Ma’rup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hisham Ibrahim met de inworp. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - Ultra Sel FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapcai 39%, Ultra Sel FC 61%.
kapcai - Ultra Sel FC 3:0

49e minuut.
bin Abu Bakari met een sublieme pass. bin Mohammad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Mohd Ariffin krijgt een gele kaart. bin Mohammad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ma’rup komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
bin Yusop probeert naar een medespeler te passen. Baba is nu in balbezit. Roslan is nu in balbezit. Baba onderschept slim de pass. Baba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Mohammad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arshad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapcai 35%, Ultra Sel FC 65%.
kapcai - Ultra Sel FC 3:0