Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajibarif F.C ADIWIRA SEKOLAH
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Hassan rent richting de bal. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Zainizam met een harde bal richting middenveld. bin Abu Bakari probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zainizam geeft de bal voor. Inworp. bin Zainal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
bin Che Lah is nu in balbezit. bin Che Lah passt de bal met de wreef. Zainizam heeft problemen om de bal te vangen. bin Isak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Salaman probeert de bal aan de voet te houden. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Ariffin. bin Rasdin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. bin Rasdin kan niet meer verder spelen. Hardi Jaafar komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mahadzir passt de bal zonder na te denken. bin Malik is nu in balbezit. Hardi Jaafar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Malik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Mohd Hassan geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Yusop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardi Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardi Jaafar geeft de bal voor. bin Muhamad bokst de bal weg.

42e minuut.
Manan heeft problemen om de bal te vangen. Mahadzir is nu in balbezit. Mahadzir passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamidi rent richting de bal. bin Abdul Hamidi draait met de bal, schiet en ... bin Khalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Abdul Hamidi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajibarif F.C - ADIWIRA SEKOLAH 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajibarif F.C 62%, ADIWIRA SEKOLAH 38%.
Ajibarif F.C - ADIWIRA SEKOLAH 1:0

65e minuut.
bin Abu Bakari met de inworp. bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin geeft een hoge lob. Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahadzir speelt de bal door. Paal!

84e minuut.
Mohd Hassan geeft de bal voor. bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajibarif F.C - ADIWIRA SEKOLAH 2:0

87e minuut.
bin Kassim geeft de bal voor. Inworp. Manan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yusop controleert de bal met de borst. bin Yusop geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajibarif F.C 48%, ADIWIRA SEKOLAH 52%.
Ajibarif F.C - ADIWIRA SEKOLAH 2:0