Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajibarif F.C Ultra Sel FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
bin Mohammad passt de bal met de wreef. bin Kassim is nu in balbezit. Arshad onderschept slim de pass. Arshad draait met de bal, schiet en ... bin Muhamad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajibarif F.C - Ultra Sel FC 0:1

21e minuut.
Jasri Salleh rent richting de bal. bin Mohd Ariffin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasri Salleh raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasri Salleh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Mohamad Nawi rent richting de bal. bin Mohamad Nawi speelt de bal door. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mahadzir verovert de bal door een tackle van achteren. Mahadzir speelt de bal door. Klungelig pakt bin Abdul Hamidi de bal. bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin schiet op doel. Ajui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mahadzir rent richting de bal. Mahadzir speelt de bal door. bin Abdul Hamidi is nu in balbezit. bin Abdul Hamidi schiet op doel. Roslan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jasri Salleh rent richting de bal. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin speelt de bal door. bin Abdul Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajibarif F.C 41%, Ultra Sel FC 59%.
Ajibarif F.C - Ultra Sel FC 0:1

65e minuut.
Jasri Salleh kopt de bal weg. Zainizam probeert de bal met de borst te controleren. bin Mohammad speelt de bal door. Daar is Arshad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajibarif F.C - Ultra Sel FC 0:2

68e minuut.
Ajui trapt de bal weg van het doel. Daar is bin Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohammad speelt de bal door. Arshad rent richting de bal. Arshad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
bin Sulong rent richting de bal. bin Sulong passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamidi is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajibarif F.C 46%, Ultra Sel FC 54%.
Ajibarif F.C - Ultra Sel FC 0:2