Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultra Sel FC Ajibarif F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jasri Salleh met een sublieme pass. bin Puteh rent richting de bal. bin Puteh speelt de bal door. Arshad rent richting de bal. Arshad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Mohd Ariffin onderschept slim de pass. bin Isak rent richting de bal. bin Isak geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Mohd Ariffin de bal. bin Mohd Ariffin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
bin Burhan is nu in balbezit. Mahadzir onderschept slim de pass. Mahadzir speelt de bal door. bin Abdul Hamidi rent richting de bal. bin Abdul Hamidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
bin Mohammad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mohamad Nawi de bal. bin Mohamad Nawi passt de bal in één keer door. Arshad rent richting de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap. bin Muhamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt bin Malik de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin onderschept slim de pass. bin Mohd Ariffin schiet op doel. Ismail probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ajui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Roslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultra Sel FC - Ajibarif F.C 0:1

27e minuut.
bin Musta bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Musta geeft de bal voor. Inworp. bin Sulong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amit geeft de bal voor. Ajui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 46%, Ajibarif F.C 54%.
Ultra Sel FC - Ajibarif F.C 0:1

55e minuut.
bin Musta geeft een lange en hoge pass. bin Sulong bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulong passt de bal in één keer door. Daar is Arshad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad haalt uit met een fantastische trap. bin Muhamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohammad passt de bal in één keer door. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Roslan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is bin Mohd Ariffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Ariffin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultra Sel FC 51%, Ajibarif F.C 49%.
Ultra Sel FC - Ajibarif F.C 0:1