Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADIWIRA SEKOLAH hanmanir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
bin Yunus rent richting de bal. bin Yunus speelt de bal door. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ADIWIRA SEKOLAH - hanmanir 0:1

5e minuut.
Daar is bin Che Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunus passt de bal zonder na te denken. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Mohamadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
bin Che Lah probeert naar een medespeler te passen. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof rent richting de bal. Yusof draait met de bal, schiet en ... bin Katmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADIWIRA SEKOLAH - hanmanir 1:1

26e minuut.
bin Yusuf passt de bal zonder na te denken. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Che Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIWIRA SEKOLAH - hanmanir 1:2

27e minuut.
bin Ishak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Hasim komt het veld opgelopen.

41e minuut.
bin Yusuf is nu in balbezit. bin Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunus passt de bal in één keer door. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIWIRA SEKOLAH 59%, hanmanir 41%.
ADIWIRA SEKOLAH - hanmanir 1:2

49e minuut.
bin Che Lah passt de bal met de wreef. bin Zainal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainal speelt de bal door. Yusof rent richting de bal. Yusof draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Daar is Azrul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rasdin met een sublieme pass. Yusof is nu in balbezit. Yusof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Yusop probeert naar een medespeler te passen. bin Rasdin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon rent richting de bal. bin Rasdin onderschept slim de pass. bin Rasdin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. bin Katmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
bin Che Lah met een sublieme pass. Azrul probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Mohd Yassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Zainal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Rasdin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Che Lah heeft problemen om de bal te vangen. bin Yunus rent richting de bal. bin Yunus probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamadi rent richting de bal. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Salaman geeft een hoge lob. Inworp. bin Hasim met de inworp. bin Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIWIRA SEKOLAH 43%, hanmanir 57%.
ADIWIRA SEKOLAH - hanmanir 1:2