Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapcai FC Salim
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin probeert naar een medespeler te passen. Hisham Ibrahim is nu in balbezit. Zahid Amir begaat een overtreding. Zahid Amir krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hisham Ibrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop geeft de bal voor. Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ariffin rent richting de bal. Ariffin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Askolani met een snelle inworp. bin Sheikh Ibrahim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Abdul Aziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - FC Salim 0:1

27e minuut.
Zahid Amir geeft een hoge lob. Abdul Aziz rent richting de bal. bin Che Abdullah is nu in balbezit. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
bin Sheikh Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sheikh Ibrahim speelt de bal door. Abdul Aziz rent richting de bal. Abdul Aziz schiet op doel. Manan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - FC Salim 0:2

35e minuut.
Imran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop met een sublieme pass. Baba is nu in balbezit. Baba schiet op doel. Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - FC Salim 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapcai 58%, FC Salim 42%.
kapcai - FC Salim 1:2

55e minuut.
bin Sheikh Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin passt de bal in één keer door. Baba heeft problemen om de bal te vangen. Baba haalt uit met een fantastische trap. Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Imran neemt de hoekschop. Hisham Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba rent richting de bal. Baba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zakariar de bal onder controle te krijgen. Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kapcai - FC Salim 2:2

68e minuut.
bin Mohd Ariffin geeft een lange en hoge pass. Mohd Khadar is nu in balbezit. Baba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baba krijgt een gele kaart. Mohd Khadar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mohd Khadar met een snel genomen vrije trap. bin Askolani is nu in balbezit. bin Askolani speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
bin Mohd Kassim geeft een hoge lob. Ariffin kopt de bal weg. bin Mohd Ariffin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ating passt de bal zonder na te denken. bin Yusop met een sublieme pass. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Mohd Yassin trapt de bal weg. bin Ahmad Shariffuddin kan de bal niet met de borst controleren. bin Sheikh Ibrahim met een sublieme pass. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Hashima probeert naar een medespeler te passen. Abdul Aziz rent richting de bal. bin Abu Bakari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abdul Aziz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdul Aziz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
kapcai - FC Salim 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapcai 40%, FC Salim 60%.
kapcai - FC Salim 2:3