Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salim kapcai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
bin Mohd Kassim passt de bal in één keer door. bin Abu Bakari is nu in balbezit. Abdul Aziz is nu in balbezit. Abdul Aziz draait met de bal, schiet en ... Manan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salim - kapcai 1:0

26e minuut.
bin Sheikh Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sheikh Ibrahim geeft een hoge lob. Abdul Aziz rent richting de bal. Abdul Aziz schiet op doel. Manan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salim - kapcai 2:0

28e minuut.
bin Hashima rent richting de bal. Ating onderschept slim de pass. Ating passt de bal zonder na te denken. Abdul Aziz is nu in balbezit. Abdul Aziz draait met de bal, schiet en ... Manan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salim - kapcai 3:0

29e minuut.
Daar is bin Yusop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yusop passt de bal zonder na te denken. bin Abu Bakari rent richting de bal. Abdul Aziz heeft problemen om de bal te vangen. Abdul Aziz haalt uit met een fantastische trap. Manan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
bin Mohd Ariffin probeert naar een medespeler te passen. Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran probeert naar een medespeler te passen. Baba heeft problemen om de bal te vangen. Baba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salim - kapcai 3:1

32e minuut.
Hashim rent richting de bal. Zahid Amir speelt de bal door. bin Mohd Kassim is nu in balbezit. Baba onderschept slim de pass. Baba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salim 44%, kapcai 56%.
FC Salim - kapcai 3:1

58e minuut.
Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop onderschept slim de pass. bin Yusop passt de bal met de wreef. Baba is nu in balbezit. Baba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salim 55%, kapcai 45%.
FC Salim - kapcai 3:1