Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuantan United FC southen warrior
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
bin Jamlus probeert naar een medespeler te passen. bin Tumin rent richting de bal. Mat Isa is nu in balbezit. Mat Isa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuantan United FC - southen warrior 0:1

23e minuut.
bin Man is nu in balbezit. Yusoff Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusoff Ishak passt de bal zonder na te denken. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hashim verovert de bal door een tackle van achteren. Hashim passt de bal met de wreef. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup haalt uit met een fantastische trap. bin Zailani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuantan United FC - southen warrior 1:1

34e minuut.
bin Hussain passt de bal met de wreef. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin probeert naar een medespeler te passen. Mohd Noor rent richting de bal. Mohd Noor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed Shukri verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed Shukri probeert naar een medespeler te passen. bin Ma’rup is nu in balbezit. bin Ma’rup schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusoff Ishak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Radzi. Mohd Radzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 55%, southen warrior 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuantan United FC - southen warrior 1:1

54e minuut.
bin Hussain geeft de bal voor. bin Tumin kopt de bal weg. Mat Isa probeert naar een medespeler te passen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuantan United FC - southen warrior 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 45%, southen warrior 55%.
Kuantan United FC - southen warrior 1:2