Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMSAS ali fc
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
bin Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamlus passt de bal zonder na te denken. bin Kamarudin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien onderschept slim de pass. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zakariar geeft de bal voor. Daar is Mahmud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Husien rent richting de bal. bin Husien schiet op doel. bin Anusai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. bin Jamlus heeft problemen om de bal te vangen. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMSAS - ali fc 1:0

18e minuut.
bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien passt de bal zonder na te denken. Zakariar is nu in balbezit. Zakariar haalt uit met een fantastische trap. bin Anusai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
bin Adnan kopt de bal weg. Daar is bin Katmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Husien rent richting de bal. bin Husien draait met de bal, schiet en ... bin Anusai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMSAS - ali fc 2:0

28e minuut.
bin Kamarudin geeft een hoge lob. Mantali kopt de bal weg. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zakariar geeft een lange en hoge pass. bin Adnan probeert de bal aan de voet te houden. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien schiet op doel. bin Anusai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Kamarudin geeft een hoge lob. Jamal controleert de bal met de borst. Mohd Nor begaat een overtreding. Mohd Nor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 26%, ali fc 74%.
AMSAS - ali fc 2:0

50e minuut.
Zakariar krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohamad heeft problemen om de bal te vangen. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
bin Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adnan passt de bal zonder na te denken. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zakariar probeert de bal aan de voet te houden. bin Katmon rent richting de bal. Zakariar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zakariar krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is bin Mohamad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Husien rent richting de bal. bin Mohamad maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mohamad krijgt een gele kaart. bin Husien raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Adnan komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 35%, ali fc 65%.
AMSAS - ali fc 2:0