Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
معتز ابو يامن PEHANG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Hussaini speelt de bal door. bin Abu Shah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suresh. Suresh krijgt een gele kaart.

18e minuut.
bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Bahauddin de bal onder controle te krijgen. bin Abu Samah geeft een hoge lob. Abdul Basir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
معتز ابو يامن - PEHANG 0:1

23e minuut.
Suresh rent richting de bal. Suresh geeft de bal voor. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap. bin Taliban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
معتز ابو يامن - PEHANG 1:1

25e minuut.
Yahaya onderschept slim de pass. Yahaya passt de bal met de wreef. Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim draait met de bal, schiet en ... Napiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohd Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
bin Abd Rashid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mat Ariff komt het veld opgelopen.

30e minuut.
bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. bin Shaari met de inworp. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari geeft een lange en hoge pass. Ariffin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Napiah geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Anusai neemt de hoekschop. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yatim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
bin Mat Ariff onderschept slim de pass. bin Mat Ariff geeft een hoge lob. Daar is bin Jampaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: معتز ابو يامن 53%, PEHANG 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
معتز ابو يامن - PEHANG 1:1

48e minuut.
Suresh is nu in balbezit. Mohd Yatim rent richting de bal. bin Hussaini rent richting de bal. Mohd Yatim onderschept slim de pass. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. bin Mat Ariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abu Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir passt de bal zonder na te denken. bin Jaafar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Napiah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Anusai met de inworp. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh passt de bal in één keer door. Mohd Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
bin Tuan Shaari speelt de bal door. Abdul Basir is nu in balbezit. bin Bahauddin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: معتز ابو يامن 57%, PEHANG 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
معتز ابو يامن - PEHANG 1:1